Probiotic Spray – 200ml

 19,50 incl. BTW

ERRIC Probiotische Spray biedt een optimale persoonlijke hygiëne en bescherming. Deze probiotische spray verlaagt sterk het risico op aanwezigheid van microben. sterk verminderd.

  • Minimaliseert het risico op infecties door bacterien
  • Verwijdert actief allergenen – vermidert risico op besmetting door virus
  • Actieve geurbestrijding
  • Geschikt voor alle oppervlakten
  • Langdurige werking  (tot 72h in geval van regelmatig gebruik)
  • De ERRIC producten zijn 100% natuurlijk en zijn verrijkt met actieve prob
Tech. specs | Probiotic Spray MSDS

De ERRIC producten zijn 100% natuurlijk en zijn verrijkt met actieve probiotica. De heilzame werking heeft een positieve invloed op mens en dier. Onze producten zijn anti-allergeen en verlagen drastisch het risico op allergieën en infecties. Alle ERRIC Probiotische producten zijn wetenschappelijk bewezen en werken bovendien milieubevorderend.

Categorieën: ,

Beschrijving

Door gebruik te maken van de ERRIC Probiotic Sprays worden ruimtes zoals uw living, wagen, kantoor, winkelruimte, praktijkruimte, vergaderzalen,… veiliger, zuiverder en  gezonder gemaakt. Dit gebeurt door in grote getale goede bacteriën uit te zenden die kwaadaardige bacteriën bestrijden en zo de groei van ziekteverwekkers en virussen voorkomen. Op deze manier zorgen probiotics voor een gezonde microflora op ALLE oppervlakken.

Schudden voor gebruik. Spray 2 tot 4 maal per dag gebruiken in een risicoruimte, op kledij, toetsenborden, bureau’s, in de wagen, drukknoppen,… ter bescherming van iedereen en het creëren van een veilige omgeving.

Het grote voordeel van Probiotics is het feit dat ze in tegenstelling tot de klassieke desinfectant een langdurig effect hebben en veel gezonder zijn voor natuur en mens. Desinfectants doden alles, Probiotics doden enkel het kwaadaardige en zorgen voor een veilige en gezonde omgeving.

Extra informatie

Inhoud

200ml

Probiotic

Ja

Producttype

Spray

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Probiotic Spray – 200ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *